Foto: Flickr/Vlada Crne Gore

Predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić sastao se danas sa bivšim premijerom Duškom Markovićem.

Pročitajte još:

Krivokapić je danas i zvanično otpočeo svoj mandat na čelu 42. Vlade Crne Gore.

Sagovornici su razmenili mišljenje o ambijentu između izbora dve vlade koji je okarakterisala zdravstvena kriza i zahtevna ekonomska situacija i konstatovali da je neophodno održati investicioni ciklus i unaprediti standard građana.

Marković je informisao Krivokapića o realizaciji kapitalnih infrastrukturnih projekata sa posebnim akcentom na razvoj Severa i istakao da je najvažniji zadatak nove Vlade da što pre usvoji Budžet kako bi se sačuvao razvojni momentum i obezbedilo nesmetano funkcionisanje sistema u celini.

Krivokapić je zahvalio na konstruktivnom pristupu i korisnim ocenio resorne sastanke koji su prethodili formiranju 42. Vlade Crne Gore.

Foto: Flickr/Vlada Crne Gore

„Naš zadatak je da na najbolji način, koristeći ljudski kapital, radimo za zajedničko dobro svih građana Crne Gore“ rekao je premijer i istakao da je formiranje ovakve Vlade jedini ispravan put za Crnu Goru u ovom trenutku.

Sastanku su prisustvovali generalni sekretar Vlade Crne Gore Božo Milonjić i šefica Kabineta predsednika Vlade Ivana Malović.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar