Foto: Printscreen/YouTube/TVVIJESTI PODGORICA

Nosilac izborne liste "Za budućnost Crne Gore" Zdravko Krivokapić, otkazao je ranije dogovoreno gostovanje na RTCG.

Nosilac izborne liste „Za budućnost Crne Gore“ na nedavno održanim parlamentarnim izborima, Zdravko Krivokapić, otkazao je ranije dogovoreno učešće u emisiji Intervju, koja je trebalo da bude emitovana uživo večeras na Prvom programu Televizije Crne Gore od 20:05 sati.

Iz Javnog servisa Crne Gore podsećaju da je u emisiji Intervju sinoć gostovao lider koalicije „Mir je naša nacija“ Aleksa Bečić, a učešće je, kako navode, ponuđeno i nosiocima ostalih lista na izborima 30. avgusta, prenosi RTCG.

Pročitajte još:

„Obaveštavamo vas da večeras profesor Zdravko Кrivokapić neće iskoristiti priliku da gostuje na TVCG. S obzirom da smo se tokom predizborne kampanje držali principa da ne učestvujemo u emisijama RTCG i za to dali jasne razloge koji su poznati, kako vama tako i javnosti“, saopštio je tim profesora Zdravka Krivokapića.

Smatrali smo da će usled demokratskih promena „vaš servis unekoliko korigovati veoma jednostranu politiku izveštavanja i komentarisanja političkih događanja. Međutim, način na koji ste juče obradili temu sporazuma tri koalicione liste koje su ostvarile pobjdu na prethodno održanim izborima, učvrstio nas je u uverenju da se, na žalost, ništa u dosadašnjoj praksi rada vaše televizije nije promenilo“.

„Čekajući neke bolje okolnosti i uravnoteženiji odnos od strane uredništva RTCG-a srdačno Vas pozdravljamo“, stoji u obaveštenju tima profesora Кrivokapića.

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)