Foto: Al Drago / UPI / Profimedia,WILLIAM WEST / AFP / Profimedia, Jim WATSON / AFP / Profimedia, SAUL LOEB / AFP / Profimedia

Predsednik Sjedinjenih Država, Džozef Bajden, ponovo se javno "obrukao". Ovog puta čini se da nije bio siguran da li treba da siđe sa bine nakon završenog govora na konferenciji Globalnog fonda.

Naime, nakon što je Bajden završio sa svojim govorom usledio je aplauz okupljenih, a prvi čovek Amerike je počeo da silazi s pozornice.

Ali, onda je naglo stao u mestu i gledao ljude oko sebe vidno zbunjen.

Zatim je, čini se, upitao ljude oko sebe kako da siđe s pozornice, a onda ponovno pokuša da krene ka napred.

Bajdena je iz neugodne situacije pokušao izvaditi jedan čovek koji je došao do mikrofona.

Pročitajte još:

„Uh, gospodine predsedniče, hvala vam“, rekao mu je čovek iz publike.

Međutim, to je Bajdena samo dodatno zbunilo, ponovo se zaustavio i osvrnuo se ka čoveku koji mu je dobacio i zahvalio mu se.

Snimak je postao viralan i na društvenim mrežama, a ispod njega počeli su da se nižu komentari o Bajdenovom lošem fizičkom i mentalnom stanju.

Podsetimo, Bajden već dugo važi za „kralja gafova“, a pad sa bicikle, niz stepenice aviona dok su ka njemu usmereni objektivi brojnih fotografa, kačenje ordena „sa leđa“, čitanje sa telepromptera, spavanje na važnim samitima, samo su neki od gafa kojima je Bajden nasmejao čitav svet.

BONUS VIDEO Predsednik SAD Džozef Bajden i prva dama SAD Džil Bajden stižu na državnu sahranu Kraljice Elizabete II

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar