Photo: Shutterstock

Kažu da je osveta jelo koje se najbolje servira hladno, a to se, čini se, pokazalo kao tačno kada je jedna stanovnica odlučila da se "obračuna" sa svojim komšijama.

Ona je na Reditu podelila svoju priču, gde je istakla da su njene komšije, uprkos tome što imaju svoj prilazni put do kuće, svojih devet automobila parkirali ispred njenog doma. Svako ko je iskusio parkiranje na ulici, zna koliko to ume da bude frustrirajuće. Nije navedeno u kojoj državi i u kom gradu se ovaj slučaj odigrao.

„Moje komšije imaju ukupno devet automobila parkiranih na ulici. Oni uvek parkiraju dva automobila ispred moje kuće i ne pomeraju ih cele nedelje. Imamo propis da ne možete ostaviti automobil parkiran duže od 48 sati na istom mestu“, rekla je ona, prenosi Miror.

Njihov prilaz na kojem ima mesta za četiri automobila, uvek je prazan, navodi.

„Rekli su mi da ne vole da parkiranju automobile na svom prilazu jer onda izgleda neuredno. Više od polovine svojih vozila čak i ne koriste. Oni ih samo koriste da zauzmu parking mesta za sebe“, dodala je.

Kako joj je ova situacija pravila „pakao od života“, ona je ugrabila prvu priliku da se osveti komšijama. Kada je primetila građevinske radove na zadnjem delu imanja svojih suseda, ona je iste radove i prijavila.

„Podnela sam prijavu svom gradu i obavestila ih da postoji neka nelegalna stambena zgrada bez dozvola. Više ništa nisam čula i mislila sam da je to kraj priče“, rekla je.

Međitim, posle godinu dana, desilo se nešto čemu se nije nadala, ali je pokazalo da je birokratija spora ali da ipak stigne do cilja.

„Primetila sam da komšije ruše svoju drugu stambenu jedinicu prošle nedelje. U našem bloku se pročulo da je bio građevinski inspektor i da je nadgledao rušenje. Na osnovu materijala i rada koji su uložili u svoju drugu jedinicu, sve ih je koštalo oko 100.000 dolara, (odnosno 90.000 funti)“, navela je.

Komentari na Reditu su bili raznovrsni. Bilo je i onih koji su je podržali, ali i oni koji su je kritikovali.

PROČITAJTE JOŠ:

Našli su se i oni koji su joj predlagali jefitniji način osvete.

„Slučajno razbacajte ptičje seme po njihovim parkiranim automobilima svakog dana“, naveo je jedan.

U drugom rešenju joj je predlagana sadnja drveća oko komšijinih vozila.

„Morate njihovim vozilima dati malo hlada. Zasadite nekoliko stabala duda što je bliže moguće. Brzo rastu i bobice prave pravi nered, a da ne spominjem ptice koje zastaju i jedu bobice“, dodali su na Reditu.

BONUS VIDEO: Pomama za kupovinom parking ili garažnih mesta u Beogradu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar