Foto: Savo Prelević/Vijesti

Pripadnici Odeljenja bezbednosti Kolašin priveli su sedam lica iz Podgorice koja su, prema nezvaničnim tvrdnjama, ometala u radu pollicijske službenike i omalovažavala ih.

Do incidenta je došlo u ulici 13. jula kada je policija pokušala da uruči prekršajne naloge dvojici vozača koji su nepropisno parkirali vozila. Navodno su ih osobe koje su bile u vozilima omalovažavale a jedan vozač je pokrenuo automobil i retrovizorom udario dežurnog starešinu. Pobjeda nezvanično saznaje da su pripadnici OB Kolašin upotrebili i biber sprej.

Inače, privedeni su Podgoričani koji su učestvovali na džip reliju.

Preko desetak njihovih prijatelja se nalaze ispred zgrade OB Kolašin u ulici 13. jula tvrde da je policija postupila neprofesionalno i da nije bilo ugrožavanja policijskog starešine.

Problem je nastao, kažu, zbog toga što su njihovi drugovi odbili da krenu gradom bez dokumenata koje je policija zadržala.

“Bez potrebe je upoterebljen biber sprej, od čega je jedan od privedenih dva puta gubio svest. Pokušavali su da nam oduzmu i telefone kojima smo sve snimali”, ispričali su okupljeni ispred zgrade OB Kolašina.

BONUS VIDEO: Aleksandar Babić_ Postavlja se pitanje reakcije policije na Cetinju


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar