Kim Džong Un sa ćerkom Foto:EPA-EFE/KCNA

Ćerka lidera Severne Koreje Kim Džong Una ponovo se pojavila u javnosti, ovog puta na sastanku njenog oca s naučnicima zaduženim za raketni program.

Državni mediji su devojčicu, za koju se veruje da ima oko 10 godina, nazvali „najvoljenije“ detete Kim Džong Una, produbljujući debatu o tome da li je Kim priprema za svog naslednika.

Veruje da je devojčica Kimovo drugo dete i da se zove Ju Ae.

Kim Džong Un Foto:STR / AFP / Profimedia

Ona je prvi put predstavljena javnosti prošlog vikenda na fotografijama državnih medija na kojima se vidi kako posmatra lansiranje interkontinentalne balističke rakete Sever sa svojim roditeljima i drugim zvaničnicima.

Kćer Kim Džon Una prikazana je tada u belom kaputu i sa crvenim cipelama kako hoda ruku pod ruku sa ocem pored ogromnog projektila natovarenog na lansirni kamion i posmatra naoružanje.

Kim Džong Un Foto:EPA-EFE/KCNA

Severnokorejski državni mediji su je danas spomenuli i drugi put, rekavši da su ona i Kim grupne fotografije sa naučnicima, tehničarima, zvaničnicima i drugim radnicima uključenim u, kako je formilisano, probno lansiranje rakete ICBM Hvasong-17.

POGLEDAJTE JOŠ:

Severnokorejski lider Kim Džong Un izjavio je da je krajnji cilj njegove zemlje da poseduje najmoćniju nuklearnu silu na svetu.

„Izgradnja nuklearne sile služi za pouzdanu zaštitu dostojanstva i suvereniteta države i naroda, a njegov krajnji cilj je posedovanje najmoćnije svetske strateške sile, apsolutne sile bez presedana u ovom veku“, naveo je Kim u naredbi kojom su unapređeni oficiri.

BONUS VIDEO Kim Džong Un na sahrani bez maske

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar