Zdravko Krivokapić Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Iz Kabineta premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića saopšteno je da je, kako je navedeno, "motivacioni govor predsednika DPS-a Mila Djukanovića pred strankom u osipanju", u kome pominje rušenje Vlade Crne Gore, iz mraka na svetlost izbacio sve koji bi želeli da se to desi.

POGLEDAJTE JOŠ:

U saopštenju povodom izjave šefa Kabineta predsednika države Miodraga Radovića ističe se da kabinet predsednika, u nedostatku bilo kakvog korisnog posla po Crnoj Gori, već drugi dan vodi jalove polemike u medijima o rušenju Vlade i poručuje DPS da ih, ako su kadri za to i ako im ne nedostaje ruku, niko ne zaustavlja da to urade demokratskim putem.

„Želimo da verujemo da napad na (rektora Cetinjske bogoslovije) oca Gojka Perovića i njegovog sina danas na Cetinju nije realizacija jučerašnje pretnje vašeg stranačkog šefa“, navedeno je u reagovanju Kabineta Krivokapića.

Takođe se ocenjuje da DPS, umesto da nešto korisno uradi za narod, i dalje jede budžetski novac ispisujući, kako je navedeno, „ponjave besmislica“ kojima se još samo njihov partijski šef raduje.

Iz Krivokapićevog kabineta ranije danas je saopšteno da će predsednik Crne Gore Milo Djukanović, ako nastavi ratnohuškačku retoriku, preuzeti odgovornost za sve posledice koje mogu nastati podsticanjem na ekstremizam.

Saopštenje je usledilo kao reakcija na sinoćnju izjavu šefa Kabineta predsednika države Miodraga Radovića da će, ako to bude potrebno, ginuti da bi sačuvali Crnu Goru od otvorenih velikosrpskih nasrtaja.

Radović je na to odgovorio da im je premijer Zdravko Krivokapić najbolji saveznik u rušenju crnogorske vlade i da im u tome pomaže činjenjem i nečinjenjem, neznanjem i nekompetentnošću, te revanšističkom politikom i golom odmazdom prema ljudima.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar