Zdravko Krivokapic i Dritan Abazovic
Zdravko Krivokapić i Dritan Abazović Foto:Vlada Crne Gore/Zvezdana Kujović/B. Čupić

Jakov Milatović i Milojko Spajić, ministri u aktuelnoj Vladi Crne Gore, pozvali su potpredsednika Dritana Abazovića da podnese ostavku nakon što je predložio formiranje manjinske Vlade, dok je koalicija "Crno na bijelo", na čijem je čelu Abazović danas parlamentu dostavila inicijaticu za izglasavanje nepoverenja Vladi Zdravka Krivokapića.

„Imajući u vidu da je potpredsednik Vlade Dritan Abazović podneo inicijativu za rušenje Vlade sa onima koji su odgovorni za moralno i ekonomsko posrnuće CG, o čemu je i sam bezbroj puta govorio, smatramo da je etički da podnese ostavku u Vladi koju ruši“, napisao je Jakov Milatović, ministar ekonomskog razvoja, u objavi koja je potpisana sa „Ministri u Vladi CG“.

Njegov stav uskoro je potvrdio i Milojko Spajić, ministar finansija i socijalnog staranja, koji je Abazoviću poručio da ne dozvoli da ga narod pamti kao izdajnika.

POGLEDAJTE JOŠ:

„Naš PPV Dritan Abazović mora podneti ostavku ili povući inicijativu.Prijateljski: Ne dozvoli da te mladog i perspektivnog dinosaurusi potroše i pošalju u političku istoriju, a narod zapamti kao izdajnika. Povuci inicijativu, vrati se gde pripadaš! Iz Vašingtona s ljubavlju“, napisao je Spajić.

Dritan Abazović saopštio je nedavno da će predložiti formiranje manjinske Vlade, čemu će prethoditi izglasavanje nepoverenja Vladi Zdravka Krivokapića u parlamentu.

Krivokapić je manjinsku Vladu nazvao prevarom, i poručio da je jedini način da Crna Gora izađe iz krize organizovanje vanrednih parlamentarnih izbora.

BONUS VIDEO Abazović: Ako se Đukanović povuče iz politike, to će biti dobro za Crnu Goru

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar