Ubistvo u Kaliforniji
Ubistvo u Kaliforniji. Foto: REUTERS/Alex Gallardo

Četiri osobe su ubijene i jedna je ranjena u pucnjavi u poslovnoj zgradi jugoistočno od Los Andjelesa, u Kaliforniji, saopštila je rano jutros američka policija. Medju ubijenima je i jedno dete za koje se ne zna zašto je u trenutku incidenta bilo u prostorijama poslovne zgrade.

PROČITAJTE JOŠ:

Napadač je ranjen u odgovoru policije koja je izašla na mesto incidenta.

Detalji o motivu napada nisu poznati. U napadu u supermarketu u američkoj državi Kolorado prošle nedelje je ubijeno deset ljudi, dok je u pucnjavi pre dve sedmice u državi Džordžiji ubijeno osam osoba.

Kada je policija na lice mesta, još uvek su se čuli pucnji. Pronađeno je nekoliko žrtava i pištolj.

Pucnjava se dogodila u dvospratnoj poslovnoj zgradi u kojoj se nalazi desetak preduzeća. Vlasti su saopštile da je osumničeni počeo da puca na drugom spratu. Policija je istakla da je pucnjava započela u jednoj od firmi, ali nije potvrdila u kojoj, a onda se incident preselio u dvorište, prenosi britanski San.

Neutemeljeni izveštaji na društvenim mrežama tvrde da je pucnjava započela u kancelariji za porodičnu terapiju.

„Bio sam u svojoj sobi u odmarao sam. Odjednom sam čuo pucnjavu. Onda sam sačekao nekoliko minuta i policija je došla. Čuo sam da je ispaljeno još nekoliko metaka. Bilo je ih mnogo i to za kratko vreme. Cela ulica je odzvanjala od koliko se snažno čula pucnjava. Tada se pojavio helikopter i posle toga je sve utihnulo“, rekao je jedan od svedoka pucnjave.

„Prvo smo pomislili da je u pitanju neki automobil. Potom je to postajalo sve glasnije i brže i znali smo da nije. Pucalo se veoma brzo“, dodali su ostali svedoci.

Na društvenim mrežama se pojavio i navodni snimak hapšenje napadača koji je odgovoran za ovaj stravičan napad.

Na snimku se vidi kako veliki broj policijaca stoji oko napada koji je oboren na zemlju i pokušavaju da mu stave lisice.

Prizor je zabeležio neko iz neposredne blizine.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar