Pucnjava u gej klubu Kolorado Foto:KOAA-TV

Šanker iz gej kluba Q u Kolorado Springsu gde je ubijeno pet osoba, a ranjeno 18, opisao je trenutak kada je napadač počeo da puca po lokalu.

Policija je objavila da je napadač 22-godišnji Anderson Li Aldrič koji je pre godinu dana svojoj majci pretio bombom. Policija je kod mladića pronašla razno oružje. Još uvek se istražuje radi li se o zločinu iz mržnje.

Konobar iz kluba Majkl Anderson kaže kako je prvo začuo glasnu pucnjavu, a kada je podigao pogled, shvatio je odakle dolaze, prenosi Index.hr.

„Ugledao sam osobu s pištoljem pa sam se sagnuo ispod šanka dok su oko mene padale krhotine stakla“, ispričao je 25-godišnji šanker za Miror.

„Mislio sam da ću umreti“

Mladić kaže da je potom uspeo pobeći u stražnji deo lokala gde se skrio sa dva gosta. Otakle su on i gosti videli ljude koji beže kroz otvorena vrata.

PROČITAJTE JOŠ:

„Mislio sam da ću umreti. Bio sam spreman na to da će me upucati, no onda je pucnjava stala. Dva minuta posle skupio sam hrabrost i počeo bežati. Onda je usledio šok – jedan muškarac je ležao na podu i bio je upucan u vrat“, ispričao je Anderson za Miror.

Šanker je video da je dvoje ljudi svladalo napadača pa ga držalo pribijenog na pod.

„To sam i rekao policiji koja je u tom trenutku dolazila na mesto nesreće“, kaže konobar. Da su gosti lokala svladali napadača potvrdilo je više svedoka koji su tada bili u gej klubu.

BONUS VIDEO: Pucnjava u gej klubu u Kolorado Springsu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar