Kejt Midlton
Kejt Midlton Foto:Aaron Chown/Pool via REUTERS

"Nisam ni pomišljala o tome da ću jednom postati deo kraljevske porodice, ali onda sam se zaljubila", rekla je princeza Kejt Midlton prilikom posete školi u Bristolu u okviru dobrotvorne organizacije "Dame Kelly Holmes Trust". Razgovarajući sa učenicama te škole, princeza je rekla kako i dan danas ima muke oko toga "kako biti dostojan član kraljevske porodice", a takođe je dodala da uvek ima tremu kad treba da priča u javnosti.

Kejt Midlton je, sa organizacijom koju je osnovala olimpijska šampionka Keli Holms, posetila školu Sveta Katarina u Bristolu.

Učenice te škole najviše je zanimalo „kako je to biti princeza“.

„To i dalje učim. Ali značajno je kada znate da možete da budete prihvaćeni negde i da tu ‘imate svoje mesto'“, kazala je Kejt.

Dodala je kako i dan danas ima problem da govori u javnosti kao i da, kako ona smatra, „i nije tako dobra u tome, ali, niko nije savršen“.

Prema njenim rečima, bitno je raditi na samopouzdanju.

Zato je Kejt istakla važnost ove organizacije, čija je ideja da mladim devojkama pomogne u građenju samopouzdanja i neodustajanju kada se naiđe na prepreke u životu.

Za to je sport idealan, jer „potreban je napor da bi se dobila utakmica“, smatra olimpijska šampionka.

Nakon posete, Keli Holms je rekla da se raduje daljoj saradnji sa kraljevskom porodicom, koja će pomoći dodatnom razvitku te organizacije.

„Želela sam da radima sa mladim ljudima, želela sam da napravim razliku, jer smatram da jedna osoba može da napravi razliku. Shvatila sam da to sportisti najviše razumeju. Nije reč o sportu niti o tome da budete olimpijski šampion, već je stvar u tome koje benefite sport može da vam donese“, rekla je Holms.

Pročitajte još:

Kejt se nadovezala i rekla kako je rani razvoj kod dece, tačnije, do pete godine, najbitniji.

Kazala je da se trudi i da svojoj deci pomogne u mentalnom razvoju, pogotovo usled svih problema sa kojima se mladi danas susreću, kao što su anksioznost i depresija.

BONUS VIDEO Princ Vilijam i Kejt Midlton gledaju Đokovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar