Foto: Jacob King / PA Images / Profimedia, Northamptonshire Police / SWNS / SWNS / Profimedia

Fiona Bil, učiteljica iz Velike Britanije na Fejsbuku je podelila fotografije na kojima pozira pokraj prozora u spavaćoj sobi. To ne bi bilo neuobičajeno da se iza svega ne krije mračna istina. Iza prozora sa fotografije, u dvorištu kuće, nekoliko sati ranije zakopala je leš svog partera Nikolasa Bilingema.

Utvrđeno je da je Fiona više puta oštrim predmetom izbola Nikolasa upravo u toj sobi, a zatim ga umotala u vreće za smeće i zakopala u bašti, piše Miror.

Na sudu je kasnije rekla da je povod to što ju je varao.

Nekoliko sati nakon smrti odlučila je da „ovekoveči“ taj trenutak i fotografisala se pored prozora iza kog je, u zemlji, bilo zakopano Bilingemovo telo.

Na fotografijama Bil je obučena u crnu dugačku bluzu i zlatnu suknju. Ono što je mnogima zapalo za oko jeste to što se blago osmehuje.

Inače, komšije navode da su šokirane time što je učinila, te dodaju da su njih dvoje bili skladan par.

Ipak, ističu da su znali da je Bilingem često bio neveran, a navodno je tokom njihove veze dobio dete sa mlađom ženom.

Pročitajte još:

Inače, zločin je na kraju otkriven tako što se jedan od kolega ubijenog zabrinuo zbog toga što se ne javlja danima.

Na kraju je otišao na njegova vrata, koje je otvorila Bil sa maskom za ulepšavanje na licu.

„Samo me je pogledala i zatvorila vrata. Sledećeg dana sam mu pisao na mesindžeru. Odgovorio mi je da se odselio jer je sve otišlo do vraga“, rekao je prijatelj.

Na kraju je odlučio da alarmira policiju, i Bil je uhapšena. Još uvek nije poznato koliku kaznu će dobiti, obzirom da suđenje još uvek traje.

BONUS VIDEO Nezapamćen zločin u Nemačkoj – devojčicu (12) izbole vršnjakinje