Foto: Vuk Valcic / Alamy / Alamy / Profimedia, Shutterstock

Oženjena zvezda BBC-a, čiji identitet se još uvek krije, našao se u velikoj nevolji nakon što je dobio dete sa striptizetom a zatim je ostavio putem SMS-a i naterao je da potpiše ugovor o poverljivosti podataka. Blokirao je sve njene brojeve, promenio svoj a striptizeta tvrdi da je varao na testu očinstva.

Voditelj BBC-a i striptizeta su izlazili šest meseci nakon što su se sreli u noćnom klubu, pre nego što je „blokirao sve njene brojeve“ i „nestao“ nakon što je saznao da je trudna. Na kraju je navodno negirao da je otac njenog deteta i odbio da plaća alimentaciju za njenu ćerku, rekla je erotska plesačica za San.

Ona takođe tvrdi da se njegov DNK test delimično poklapa, ali ne dokazuje u potpunosti da je on otac deteta. Sumnja i da je u celu priču uključio svog rođaka i varao na testu očinstva“.

Nakon potpisivanja ugovora o poverljivosti, striptizeta ne sme da priča o svojoj vezi sa zvezdom BBC-a. Ona, međutim, tvrdi da njena ćerka, koja zna očev identitet, nije obuhvaćena tim ugovorom i da može da ga kontaktira kada napuni 16 godina, ako to želi.

„Radio je na šou u tom delu grada kada sam ga srela u noćnom klubu. Prišla sam mu i pitala ga da li bi se potpisao na moju majicu“, otkrila je plesačica, ali nije želela da kaže tačan datum i lokaciju gde su se upoznali.

„Nasmejao se, uzeo olovku i napisao svoju čuvenu frazu preko mojih grudi. Zatim je tražio moj broj telefona i nazvao me nekoliko dana nakon toga“, dodala je. Ona je navela i da su se tokom šest meseci sastajali „oko pet-šest puta“ i da su obilazili „penthaus apartmane svih lepih hotela“. Međutim, sve se promenilo nakon što je zatrudnela.

„Čim sam mu rekla da sam trudna, rekao je da ne može da ima decu i negirao je da je dete njegovo. Onda je blokirao sve moje brojeve, promenio svoj – i nestao“, otkrila je ona. Ona je tada navodno kontaktirala svog advokata i televizijskoj kući je naloženo da njihov zaposleni uradi test očinstva.

„Sve se poklopilo. Mogli su bez sumnje da kažu da se rezultati poklapaju, ali ne dovoljno da ga proglase ocem. Bila je to smešna situacija – sugerisalo se da bi to mogao biti njegov brat, otac, stric ili deda, ali nije to nije istina, on je otac mog deteta“, rekla je ona.

On takođe tvrdi da je voditelj BBC-a na testiranje doveo svog rođaka, uprkos „strogim pravilima“ koja tako nešto zabranjuju.

„Nikada nismo uspeli da dokažemo suprotno, ali mislimo da je njegov rođak, koji je došao sa njim, uradio test umesto njega i pomogao mu da vara sa rezultatom“, tvrdi striptizeta. Upravo zbog ovog neubedljivog rezultata testa, TV zvezda nikada nije bila u obavezi da plaća alimentaciju.

„Insistirao je da potpišem ugovor o tajnosti podataka. jer me je sprečavao da o tome javno pričam. Nisam dobila novac. Bila sam prepuštena sama sebi, nije mi dao ni novčića. Bila sam mlada i glupa, trudna sa svojim prvim detetom i uplašena. Samo sam uradila ono što mi je rečeno, nasmejala sam se, potpisala šta je trebalo da potpišem, i otišla svojim putem. Na svu sreću ugovor se odnosi samo na mene, ne i na moju ćerku. Piše da ona ne sme da kontaktira ili komunicira sa njim dok ne napuni 16 godina. Ali kada se to završi, moći će da radi šta god poželi“, rekla je ogorčena majka.

Ona je dodala i da sumnja da je jedina žena koju je slavna TV zvezda ućutkala na ovaj način.

„Ima dosta drugih koje je prećutao, znam da nisam bila jedina sa kojom se sastajao. Ali šta je tu je. Ima ih još mnogo. Očajnički je pokušavao da me ućutka jer je znao da ako bih progovorila, za njega ne bi bilo dobro da se sazna da je neka striptizeta zatrudnela sa njim. Ne žalim ni za čim u životu jer sam iz cele ove priče dobila svoju prelepu ćerku“, rekla je striptizeta za Dejli mejl.

BONUS VIDEO: Nedelja skandala Srpske pravoslavne crkve