: Printscreen/Facebook
Bernarda Jug Foto: Printscreen/Facebook

Učiteljica Bernarda Jug, žena koja se na društvenim mrežama profilisala kao glavni motivator u podršci roditeljima dečaka iz Krapinskih Toplica koji odbija da nosi masku, objavila je na Fejsbuku video u kojem sumanutim tezama napada pedagoškinja i druge zaposlene te škole i huška na njih.

U videu je imenom i prezimenom prozvala pedagoškinju i pozvala ljude da pronađu njen Fejsbuk i pišu joj, a zatim je krenula u napad i na ostale zaposlene škole, prenosi Jutarnji list. 

„Ona je pedagoškinja koja je gora od četnika! Ovo zapamtite, ona je gora od četnika! Pa mi se čudimo četnicima u ratu, šta su radili, silovali i klali Hrvate! A gledajte ovo u školi, jedna pedagoškinja stoji na vratima tokom celog odmora i ne pušta dete iz učionice u WC. U Krapinskim Toplicama, zagorska sotona“, urla u videu Jug.

POGLEDAJTE JOŠ:

U nastavku videa imenom i prezimenom proziva i ostale zaposlene škole, od razredne, do učitelja.

„Ja da sam majka tog deteta, ta žena više ne bi disala. Imate sreće da ja nisam majka, a ni otac, taj direktor i ta žena više ne bi hodali ni pod brnjarom“, viče Jug i nastavlja da ih treba poslati na Goli otok da tucaju kamenje.

„Vi ste sotone, vi ste pobeđeni! A ti, veterinaru, ministre, reci mi koliko si ti puta pi*** i sr***“, nastavlja Jug u videu.

Zatim proziva i čistačice u školi, proziva ih imenom i prezimenom i govori da će naći onu koja je „glumila da joj je loše“.

„Ako se nakon ovog lajva ne zapalite narode, onda vas treba sve spaliti. Ako se nakon ovog ne zapalite, sve vas treba uštrojiti da nemate potomke. Kompletna država treba da gori“ , urla Jug u videu koji traje više od 20 minuta.

Jug prijavljena policiji

Kako je Jutarnji list u četvrtak objavio, direktorka zabočkog centra za socijalni rad, Tanja Cujzek, prijavila je Bernardu Jug zabočkoj policiji.

„Poruke koje je ona objavljivala na svom profilu, kao i poruke koje su objavljivali njeni sledbenici, ali i sadržaji mejlova koji su bili upućeni i na moj mejl, kao i na službeni mail CSS-a uznemirili su i mene i delatnike. Na policiji je da proceni ima li u njima elemenata pretnje i nije na meni da to ocenjujem“.

BONUS VIDEO Sve praznije plaže u Hrvatskoj

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram