Foto: Shutterstock/Robson90

Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja dogodio se u ponedeljak u Puli kada je nekoliko osoba na Paduljskom putu fizički napalo maloletnika kojem je lekarska pomoć pružena u pulskoj Opštoj bolnici, gde je utvrđeno da je teže povređen, izvestila je u utorak istarska policija.

Policija je prijavu o tom incidentu primila juče oko 16 sati od roditelja napadnutog 14-togodišnjeg dečaka, a policijski službenici utvrđuju okolnosti događaja i intenzivno tragaju za počiniocima, piše Jutarnji list.

„To je u ovom trenutku sve što možemo da iznesemo u javnost. Kriminalističko istraživanje se nastavlja, a na koji je način dečak napadnut i koji je bio povod tom incidentu predmet je samog istraživanja“, potvrdili su iz policije.

Pročitajte još...

Dodaju kako se utvrđuju sve okolnosti koje su dovele do ovog napada. Neslužbeno se saznaje, kako se incident dogodio u blizini kuće dečaka, koji je učenik osmog razreda osnovne škole Veli Vrh, a napadnut je dok je šetao psa. HRT pak piše da su četiri osobe maloletniku pretile nožem, tražeći od njega da ukrade automobil.

Dečak je teže povređen te mu je u pulskoj bolnici pružena lekarska pomoć. Nije zadržan u bolnici već je pušten na kućno lečenje. To je treći slučaj napada na maloletnika u godinu dana koje se dogodilo na tom području.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar