Hrvatska policija
Hrvatska policija Foto:Shutterstock/lordzg

Danas oko 17 sati pacijentkinja (37) je nožem povredila tamošnjeg poznatog psihijatra Elviru Koić u njenoj privatnoj ordinaciji u Virovitici.

Kako nezvanično saznaje lokalni portal icv.hr, povređena žena je van životne opasnosti i pomoć joj se pruža u OB-u Virovitica, dok je napadačica uhapšena i nad njom se provodi istraga.

Dr. Sandra Frljević iz Objedinjenog hitnog bolničkog prijama u Opštoj bolnici Virovitica rekla je portalu kako je dr. Koić primljena s višestrukim ubodnim ranama po celom telu, ali da je zasad izvan životne opasnosti, prenosi Index.hr.

PROČITAJTE JOŠ:

„Izgubila je puno krvi“

„Pacijentkinja je izgubila puno krvi budući da je napad, prema informacijama koje zasad posedujemo, trajao oko pola sata. Iako ima višestruke ubodne rane po celom telu, nije životno ugrožena. Pomoć joj se pruža i nadalje“, kratko je komentarisala dr. Sandra Frljević.

„U subotu 28. januara, oko 17:15 sati u Virovitici došlo je do napada nožem od strane 37-godišnjakinje koja je nanela povrede 58-godišnjakinji. Vezano za navedeno, policijski službenici su uz upotrebu sredstava prisile uhapsili 37-godišnjakinju te je u toku sprovođenje kriminalističkog istraživanja“, kratko je izvestila policija.

BONUS VIDEO: Pucnjava u Parizu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar