Foto: EPA-EFE/LUDOVIC MARIN /

Bil Gejts osnivač Majkrosofta navodno je otvorio dušu u priči o razvodu u ekskluzivnom "letnjem kampu za milijardere" prošle nedelje. U jednoj "emotivnoj sesiji" jedan od prisutnih je rekao da je osnivač Majkrosofta bio na rubu suza u jednom tretnuku, prenosi Njujork post.

PROČITAJTE JOŠ:

Tokom sesije pitanja i odgovora koja je usledila nakon Gejtsovog govora o klimatskim promenama, voditeljka CNBC-ja Beki Kvik je kako piši američki mediji, pitala milijardera o njegovom razvodu od Melinde, sa kojom je u braku 27 godina. Jedno od pitanje se odnosilo i na budućnost Gejts fondacije.

„Priznao je da je zabrljao. U suštini se pozvao na činjenicu da je razvod bio njegova krivica“, rekao je jedan od prisutnih.

„Delovao je pomalo emotivno zbog toga. Moguće je da je bio i na ivici suza“, dodao je učesnik skupa, prenosi Njujork post.

Gejts navodno nije koristio reč „afera“ kada je govorio o kraju svog braka, rekao je jedan od prisutnih na sesiji, koju je pak drugi učesnik opisao kao „veoma dirljivu“.

Nisu svi bili impresionirani Gejtsovim sveukupnim stavom, međutim, jedan gost je rekao da se legendarni tehnološki tajknu tokom svog boravka tamo pojavio „uznemiren“ i ometao je druge prisutne koji su pokušavali da mu priđu i da razgovaraju sa njim.

Izvori su za američke medije ispričali kako voditeljka CNBC-ja nije uspela da se osvrne na još jednu situaciju vezanu za Gejtsa, a o kojoj se pisalo. U pitanju je njegovo prijateljstvo sa pokojnim pedofilom Džefrijem Epstajnom.

Osnivač Majkrosofta dao je komentare nakon dolaska na konferenciju u San Valiju u Ajdahu, da bi prisustvovao ekskluzivnoj večeri koju je priredio Herb Alan, bivši predsednik kompanije Allen & Co. Na ovoj manifestaciji su bili prisutni i Džef Bezos, Mark Zakerberg, rekli su izvori.

Gejts je viđen u šetnji i razgovoru sa Zakerbergom u četvrtak, izvestio je Varajeti. Sutradan je Gejts održao govor o klimatskim promenama pre nego što je govorio o svom razvodu.

Bonus video: Delta soj se širi Grčkom

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar