Rudi Đulijani Foto: EPA-EFE/JIM LO SCALZO

Advokat Donalda Trampa Rudi Đulijani juče je održao pres-konferenciju na kojoj je trebalo da otkrjei dokaze o navodnoj masovnoj krađi glasova na američkim predsedničkim izborima. Svi su, međutim, gledali jedan neobičan detalj sa ovog nesvakidašnjeg obraćanja.

Rudi Đulijani Foto: EPA-EFE/JIM LO SCALZO

Đulijani je tokom celog govora citirao Džoa Pešija iz filma „Moj rođak Vini“ i tvrdio da je imao stotine dokaza za koje se zakleo da ih neće podeliti jer bi to u opasnost dovelo živote njegovih svedoka.

Rudi Đulijani Foto: EPA-EFE/JIM LO SCALZO

Ali, detalj o kojem svi govore je ovo: Tokom govora se Đulijani toliko znojio da su fotoreporteri zabeležili kako mu niz lice curi boja za kosu.

Đulijani je nedavno skrenuo pažnju i zbog Saše Barona Koena. Lični advokat Donalda Trampa upao je u neverovatnu zamku genijalnog Saše Barona Koena – Đulijanija su zatekli u hotelskoj sobi sa devojkom koja je glumila Boratovu ćerku.

U filmu se vidi kako poseže u pantalone i očigledno dodiruje genitalije zavaljen na krevetu u prisustvu glumice koja je igrala Boratovu ćerku, a koja se predstavila kao TV novinarka.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar