Foto:Tanjug/AP Photo/Armin Durgut/Shutterstock/stu.dio/Društvene mreže

Kancelarija disciplinskog tužioca VSTV-a BiH formirala je predmet protiv sutkinje Lejle Numanović iz Gradačca koja je odbila da odredi mere zabrane prilaska ubijenoj Nizami Hećimović, a po predlogu policijske uprave Gradačac, saznaje portal "Avaza".

To se navodi i u zvaničnom odgovoru iz VSTV BiH za „Avaz„:

„U vezi sa Vašim upitom, želimo Vas informisati da je Kancelarija disciplinskog tužioca Visokog sudskog i tužilačkog veća Bosne i Hercegovine (Ured) formirala predmet po službenoj dužnosti na osnovu članaka objavljenih u medijima o postupanju sudije Opštinskog suda u Gradačcu. Kancelarija će istragom utvrditi relevantne činjenice predmeta, kako bi se ispitali navodi o povredi službene dužnosti sudije u postupku donošenja odluke“.

Nermin Sulejmanović Foto: Instagram

Podsećamo, trostruki ubica Nermin Sulejmanović brutalno je pre nekoliko dana likvidirao svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović te ubio još dve osobe, tri ranio, a zatim počinio samoubistvo.

POGLEDAJTE JOŠ:

Samo četiri dana pre ubistva sudija Opštinskog suda u Gradačcu Lejla Numanović je donela rešenje kojim je odbila predlog Policijske uprave Gradačac da se Nerminu Sulejmanoviću izreknu mere zabrane uznemiravanja, uhođenja i prilaska žrtvi.

Sud je o tome odlučivao nakon što je Nizama partnera od kojeg je pobegla prijavila za nasilje.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar