Foto:EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

U dve odvojene masovne pucnjave koje su se u poslednja 24 sata dogodile u SAD-u ubijena su dva tinejdžera. Prva se pucnjava dogodila u restoranu na obali Meksičkog zaliva u petak uveče, saopštila je lokalna policija.

Do pucnjave je došlo nešto pre 23 sata po lokalnom vremenu u restoranu u Oušen Springsu, istočno od Biloksija. Policajci su pronašli sedam žrtava pucnjave na mestu događaja, uključujući tinejdžera koji je preminuo od zadobijenih povreda, rekao je kapetan policije Oušen Springsa Rajan LeMair.

Policija je žrtvu identifikovala kao 19-godišnjeg Čejsa Harmona iz savezne države Misisipi. Preživele žrtve prevezene su u lokalne bolnice na lečenje, dodala je policija koja nije iznela detalje o stepenu njihovih povreda. U ovom trenutku nema osumnjičenih, prenosi Index.hr.

PROČITAJTE JOŠ:

Druga se pucnjava dogodila na maturskoj zabavi u Hjustonu u Teksasu. Nekoliko tinejdžera bilo je na maturskoj zabavi u ranim jutarnjim satima, a hitci su ispaljeni oko 1:30, navodi se u saopštenju kancelarije šerifa okruga Haris.

Upucan je 16-godišnji mladić kojeg medicinsko osoblje nije uspelo spasiti na mestu događaja te je preminuo od zadobijenih povreda. Policija nije dala podatke o osumnjičenom u ovom slučaju. Pucnjava se dogodila u rezidencijalnoj četvrti Koperbruk u Hjustonu.

BONUS VIDEO: Pomahnitali muškarac ubio pet kolega i sve prenosio uživo na Instagramu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar