Milo Đukanović Foto: EPA-EFE/TOMS KALNINS

Predsednik crne Gore Milo Đukanović kritikovao je danas premijera Krivokapića, zbog prisustva na sahrani vladike Atanasija Jevtića. Đukanović je napisao da je Krivokapić prisustvovao sahrani neprijatelja Crne Gore, "poznatog po fašisoidnim stavovima".

POGLEDAJTE JOŠ:

Milo Đukanović se na svom Tviter nalogu podsetio Zorana Đinđića, na 18 godina od njegovog ubistva.

Nakon toga, Đukanović se osvrnuo na aktuelnog crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića, koji je nedavno prisustvovao sahrani vladike Atanasija u Trebinju, zajedno sa ministarkom Bratić i ministrom Spajićem.

„Ne kaže šta će premijer Crne Gore, s pola Vlade, na sahrani jednog od najotvorenijih neprijatelja njegove države i crnogorskog naroda, poznatog po fašisoidnim stavovima o pripadnicima islamske veroispovesti“, napisao je Đukanović.

Dodao je „da je vladika Atanasije nedavno pretio Crnoj Gori“, rekavši da „ako se naljute i mošti Svetog Vasilija oteti i preneti u Hercegovinu“.

Krivokapić je prethodno kritikovan zbog prisustva na skupu od više stotina ljudi, na kome nisu svi poštovali epidemiološke mere, dok se Crna Gora suočava sa sve većim brojem zaraženih koronavirusom.

 

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar