Foto: Instgram/draskostanivukovic

Mladi gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković objavio je na svom Instagram profilu fotografiju koja je privukla mnogo pažnje, ali ovog puta - zbog Draškovog kolege koji je nezvanično proglašen najseksi političarem u regionu.

Pročitao još:

Stanivuković je na Instagramu podelio fotografiju sa Milošem Stanišićem, predsednikom Gradskog odbora Demokratskog narodnog saveza u Bijeljini, koji je krajem prošle godine postao hit na društvenim mrežama nakon što su pažnju privukle njegove provokativne fotografije.

„Miloš Stanišić, moj prijatelj i saborac. On je neko u kome mogu da prepoznam sebe, svoje početke, neko kome su ideja i viši cilj na prvom mjestu. Imamo dosta toga zajedničkog, kao i ja, i Miloš dolazi iz imućne preduzetničke porodice i u politici nije zbog ličnih interesa i privilegija“, poručio je Stanivuković.

„Upoznali smo se sasvim slučajno, a danas dijelimo slične stavove i viziju kako u Republici Srpskoj može da se živi bolje. Miloš je odbornik u Skupštini grada Bijeljina koji vrlo dobro umije da prepozna potrebe i probleme svojih sugrađana, te da ih na adekvatan način predstavi javnosti, a to je ono što je najvažnije. Val promjena je nezaustavljiv, zato su nam na političkoj sceni i potrebni mladi ljudi, a on ima moju punu podršku.“

U trenutku kada se u Srbiji i regionu uveliko govori o novim licima, novi predsednik Gradskog odbora Demokratskog narodnog saveza u Bijeljini, postao je mladi, dvadesetsedmogodišnji Stanišić, bivši pripadnik Vojske Srbije.

Pročitajte još:

Zbog „vrelih“ fotografija koje u prvi plan ističu njegove trbušnjake, ali i zbog činjenice da se odrekao svoje odborničke plate u korist humanitarnih akcija za najugroženije, Miloš je gotovo preko noći postao zvezda domaćih i regionih medija.

On je u intervjuu za Nova.rs, istakao je da mu je drago što je kao mlad čovek dobio priliku da se bavi politikom, te da će svoju poziciju iskoristiti kako bi u društvo uneo pozitivne promene. Govorio je još i o modelingu, treninzima, svojoj braći, periodu kada je bio u Vojsci Srbije, ali i detaljnije o svojoj političkoj karijeri.

BONUS VIDEO

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram