Milorad Dodik, član Predsedništva Bosne i Hercegovine, danas je ispunio obećanje i u svoj kabinet doveo harmonikaša. Slavlje se odvijalo pred sednicu Predsedništva, čiji rad Dodik već neko vreme bojkotuje, a sada je najavio da će na sednici glasati protiv svakog predloga.

Pored harmonikaša, žurci u kabinetu prisustvovali su Dodikovi saradnici, među kojima su savetnik Radovan Kovačević i ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Staša Košarac.

Obzirom na to da Dodik već nedeljama bojkotuje rad institucija Bosne i Hercegovine, zbog čega su one potpuno paralisane, javnost je prilično besna nakon proslave koja je organizovana pred još jednu sednicu koju će član Predsedništva bojkotovati.

POGLEDAJTE JOŠ:

Na snimcima koje je Dodikov Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) objavio na Tviter nalogu vidi se lider partije kako peva pesmu Šabana Šaulića „Raširi ruke majko stara“, dok je, kako se navodi „obradovao majku telefonskim pozivom“.

Kada su okupljeni zapevali pesmu „Srpkinja je mene majka rodila“, SNSD je objavio kako se „dugo pesme sa lepšom temom nisu čule u Sarajevu“.

Lider SNSD-a ranije je najavio da će glasati protiv svih predloga na današnjoj sednici i odluka Predsedništva BiH, čime se nastavlja bojkot institucija.

BONUS VIDEO Tanja Topić: Dodik i Izetbegović igraju istu predstavu

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare