Milorad Dodik Foto: Nova.rs

Predsednik SNSD-a Milorad Dodik priznao je večeras poraz u trci za gradonačelnika Banjaluke. Njegov kandidat Igor Radojičić nije obnovio mandat, te će na njegovo mesto doći kandidat opozicije Draško Stanivuković.

Povezano:

„Nisam srećan i tužan sam što smo izgubili Banjaluku. Igor Radojičić je radio ozbiljno svoj posao. Banjaluka je demokratski birala i mi poštujemo taj izbor. Isto tako mislimo da je to ozbiljna greška grada. Građani Banjaluke su odlučili. Radojičić je jedan od najsposobnijih naših kadrova. Nije mi prijatna činjenica da smo izgubili Banjaluku na tom mestu“, izjavio je Dodik.

To za nas nije mali udarac, naveo je prvi čovek SNSD-a.

Milorad Dodik Foto: Nova.rs

Podsetimo, kandidat Partije demokratskog progresa (PDP) Draško Stanivuković, večeras je proglasio pobedu u utrci za gradonačelnika Banjaluke.

Novinar Srpska info Boris Lakić ranije je za naš portal rekao da je Stanivuković proglasio pobedu u Banjaluci, što za neke predstavlja iznenađenje.

„On je je bio jako siguran u pobedu. Izgleda da dolazi do smene vlasti u Banjaluci posle toliko godina vladavine SNSD. Definitivno nije glasačima bilo dovoljno ovo što je predstavio i uradio dosadašnji gradonačelnik Igor Radojčić. Građani nisu zadovoljni načinom na koji se gradi u Banjaluci”, izjavio je Lakić za Nova.rs.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare