Foto:Borislav Zdrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik optužio je danas bjeljinsku BN televiziju (BN TV) da je neprijateljska televizija za Republiku Srpsku i da, kako je naveo, špijunira za strance.

„Nastavljate da iznosite samo ono što odgovara američkom i britanskom ambasadoru, koji vam donose keš u vaše kancelarije da vam plaćaju usluge“, rekao je Dodik na konferenciji za novinare nakon što mu je novinar BN TV postavio pitanje.

On je ovu televiziju optužio za širenje „demagogije i depresije“ među građanima RS, dodavši da će ih „jednog dana odlikovati za širenje demagogije“.

U reakciji na Dodikovo obraćanje iz BN TV su saopštili da je „očigledno je da je Dodik u prethodnom periodu uspio da potkupi sve – od izbora, poslanika, stranaca, ali da nije uspeo da potkupi i BN TV“.

„Novoizabrani predsednik RS Milorad Dodik danas je konferenciju za novinare iskoristio da napadne BN televiziju, iznoseći niz lažnih konstrukcija, neprimerenih kvalifikacija i uvreda na račun najgledanije televizije u Republici Srpskoj“, istakli su u saopštenju.

BN TV će, dodali su, nastaviti da izveštava istinito, objektivno i profesionalno, bez obzira o kome ili čemu se radi.

***

BONUS VIDEO: Milorad Dodik napustio salu dok je intonirana himna BiH pa negodovao što je puštena

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar