Foto:TANJUG/ UPRAVA CARINA

Stjepan Pavletić (79) koji važi za jednog od najstarijih dilera u Hrvatskoj, iza sebe ima pet brakova u četiri države, a hapšen je u tri.

Pročitajte još:

Stjepan, zvani Beli Konj, jedva je sastavio sedam meseci na slobodi. U ponedeljak je ponovno pao u ruke policije koja je u njegovom novozagrebačkom stanu pronašli oko 184 grama droge i vagicu za merenje.

Navodno je policiji dojavljeno da planira da preproda opijate u iznosu od 6.000 evra. U trenutku hapšenja kod sebe je imao pet paketića kokaina, a sumnja se da je planirao da ih preproda na ilegalnom zagrebačkom narko tržištu. Kako se nezvanično saznaje, krivicu je negirao. Rekao je da je jedan deo kokaina za ličnu upotrebu, dok mu je ostalo podmetnuto.

Foto: Shutterstock

Krivicu prebacuje na devojku, kojoj je navodno ustupio stan na korišćenje dok njega nema.

Pavletićevi susedi tvrde da je njegov stan leglo droge i prostitucije, jer kako kažu, u njemu konstantno borave mlade devojke.

Bavio se i taksi prevozom, tačnije iznajmiljivanjem automobila preko aplikacija. Na mesto direktorke te firme svojevremeno je postavio bivšu misicu koja je bila njegova desna ruka u poslovanju.

Inače, bio je hapšen i u leto 2013. godine kad je policija u njegovoj garaži pronašla 203 grama kokaina u vrednosti 100.000 kuna. Policiju je uveravao da mu je droga podmetnuta, ali je osuđen na tri godine zatvora. Dok je pre 13 godina kod njega je pronađeno 1,5 kilogram kokaina.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar