Ielly Alves Foto:Instagram

Mlada Brazilka snimila je trenutak kada ju je upucao i ubio njen dečko, koji je navodno rekao policajcima da ju je upucao muškarac na motociklu.

Na dramatičnim snimcima se vidi kako Dijego Fonseka (27) stoji pored prozora kada uperi oružje u Ieli Alves (23) u rezidenciji u centralnom gradu Jatai u subotu.

Na snimku se moglo čuti kako se Alves smeje i govori Fonseki: „Hajde, uradi to. Vau, tako ukusno“.

On je povukao okidač, a onda se srušila na pod pre nego što je snimak došao do kraja. Fonseka ju je hitno odvezao u bolnicu, gde je umrla pre nego što su je lekari zbrinuli.

Nadležni su pozvani u medicinsku ustanovu i ispitali su Fonseku, koji je tvrdio da su se dve osobe zaustavile do njih na motociklu i da je jedna od njih ispalila dva hica pogodivši Alves, prenele su lokalne novine.

Istražni službenici su primetili da on sam sebi protivreči i odveli su ga u policijsku stanicu, gde su pregledali Alvesin mobilni telefon i otkrili snimak pucnjave.

Fonseka je uhapšen pod optužbom za ubistvo. Njegovo oružje, pištolj kalibra 380, pronađeno je blizu mesta gde je parkirao automobil ispred bolnice.

Alvesina majka rekla je brazilskoj novinskoj agenciji G1 da joj je Fonseka prišao i obećao da će pronaći ubice.

„Preko njega sam saznala da je bila u bolnici“, rekla je Olesiana Alves. U Domu zdravlja me je zagrlio i rekao: „Svekrva, platiće ko joj je ovo uradio“.

Rekla je da su bili godinu i sedam meseci i da je njena ćerka želela da izađe iz veze.

Olesiana Alves se prisetila da joj je ćerka satima pre nego što je ubijena rekla da će raskinuti s

PROČITAJTE JOŠ:

Olesiana Alves se prisetila da je njena ćerka prošle godine potražila lečenje u bolnici nakon što ju je Fonseka napao – dobila je šavove na ruci.

U odvojenom incidentu, takođe 2022. godine, Fonseka je pretukao njenu ćerku nakon što ju je zatekao kako razgovara sa bivšim dečkom.

„Bilo je nekoliko puta kada su se posvađali i ona je dolazila sa modricama. Mislila sam da je loše mešati se, ali bilo je teško“, rekla je ona. „Nije mi mnogo govorila jer je znala da (osećam) njen bol“.

Prijateljica je takođe rekla za G1 da je Alves uzela pauzu u svojoj nasilnoj vezi sa Fonsekom i savetovala joj je da ode u policiju nakon što joj je Fonseka pretio da će je ubiti.

Ona je podelila tekstualnu poruku od pre mesec dana u kojoj je rekao Alves: „Ako ti on preti i ponovo te povredi, dobij nalog zaštite. Ovako se dešava većina femicida. Niko ne veruje da je osoba sposobna za nešto dok druga ne bude mrtva“.

Ona je rekla da je Fonseka pokušao da dođe nepozvan i pokušao da se suprotstavi Alves, ali je u tome sprečen.

Drugom prilikom je upao u dom Alvesine majke dok se ona tuširala.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar