Foto: Shutterstock

Telo devojčice koja je odlutala iz kuće na Floridi u kojoj je boravila njena porodica pronađeno je u kanalu.

Šerif okruga Šarlot je u objavi na Fejsbuku saopštio da je za četvorogodišnjom Evelin K. Gir pokrenuta velika potraga u kojoj su učestvovali avioni i psi tragači.

Potraga je započela nakon što je njena majka uočila da su ulazna vrata kuće u Port Šarloteu otvorena.

„Vrišti, govori da je njena četvorogodišnja ćerka nestala. Našla je svoja ulazna vrata širom otvorena“, govori dispečer u zvučnom zapisu poziva koji je objavila šerifova kancelarija, piše CNN.

Prikupljaju se sredstva za troškove sahrane

„Ovo se ne događa“, čuje se kako majka govori u jednom trenutku tokom poziva. Šerifova kancelarija je saopštila da je dete na sebi imalo samo pelenu. Porodica je boravila u toj kući nakon što su morali napustiti svoj dom zbog uragana Ian. Evelin je imala autizam, prenosi Index.hr.

„Slomljenog srca potvrđujemo da je telo 4-godišnje Evelin K. Gir otkriveno u kanalu iza kuće u kojem je porodica boravila“, kazali su iz šerifove kancelarije.

PROČITAJTE JOŠ:

Komisija za očuvanje riba i divljih životinja Floride pronašla je telo devojčice dok je tragala brodom, navodi se u saopštenju.

„Molite se za porodicu dok prolaze kroz ovo nepodnošljivo vreme“, dodali su iz šerifovog kabineta.

Baka devojčice Tina Kolman pokrenula je GoFundMe kampanju kako bi prikupila novac za troškove sahrane.

„Danas smo izgubili našu najdragocjeniju sjajnu zvezdu i teška srca otvaram ovaj račun. Oprostite mi jer stvarno nemam reči“, napisala je Kolman.

BONUS VIDEO: Crni bilans pucnjave u Japanu: Ubijene tri osobe, napadač se zabarikadirao u zgradi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar