Bazen
Ilustracija: Shutterstock

Devojčica (10) udavila se u bazenu stambenog kompleksa u kom je bila sa roditeljima, preneli su grčki mediji.

U nedelju nešto pre 18 časova devojčica je bila u dvorištu kompleksa gde se igrala sa drugaricom.

U blizini se nalazila njena majka koja je stavljala prtljag u njihov automobil kako bi se vratili kući u Atini. Ranije je njen otac napustio letovalište sa njenim bratom blizancem. U jednom trenutku, dečak od 10 godina otišao je u stan, a devojčica je ostala sama u bazenu.

Foto: Shutterstock

Zatim je zaronila u vodu da uhvati masku koju su njeni prijatelji bacili u sklopu igre koju su igrali poslednjih nekoliko dana. Iz za sada nepoznatog razloga, desetogodišnjakinja je potonula na dno bazena gde se zadržala najmanje 3 minuta.

Upravnik kompleksa je čuo njenu prijateljicu kako zove i potrčao je da je spase. Kada je stigao, dete je imalo modrice i teško je disalo. Dva doktora, koji žive u stambenoj zgradi, počeli su da rade reanimaciju desetogodišnjakinji kako bi je oživeli.

POGLEDAJTE JOŠ:

„Pokušavali da izvučemo stomačni sadržaj iz devojčice, iz crevnog sistema deteta. Probali smo bar 15-20 minuta dok nije došla hitna pomoć. Ali, nažalost, nismo uspeli “, kaže mladi lekar.

Incident se dogodio pred očima majke devojčice koja je bila nekoliko metara udaljena od bazena i počela da poziva hitnu pomoć.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar