Foto:N1

Vozač Centrotransovog autobusa koji je večeras prijavio oštećenja na vozilu koje je saobraćalo Titovom ulicom u Sarajevu, na lokaciji kod Velikog parka rekao nam je da su na vozilo ispaljena četiri metka.

Kako je rekao vozač, tri metka pogodila su zadnje staklo, a jedan gornji deo karoserije.

„Putnici su se žalili da je staklo padalo po njima“, rekao je vozač autobusa.

Kako se može videti na fotografijama koje je zabeležio fotoreporter portala Klix.ba, na zadnjem staklu su vidljiva oštećenja.

Iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo ranije je rečeno da im je događaj prijavljen u 18:15 sati.

Prijavljeno im je da je oštećen autobus kompanije Centrotrans, koji se koristi za javni gradski prevoz, te da će nakon uviđaja biti rasvetljene okolnosti usled kojih je došlo do oštećenja.

Naglašeno je da nije prijavljeno da ima povređenih.

PROČITAJTE JOŠ:

Portparol MUP-a KS Mirza Hadžiabdić je rekao da je policija Kantona Sarajevo obaveštena da je došlo do oštećenja prozora na autobusu koji se kretao ulicom Maršala Tita u Sarajevu, te tom prilikom nije bilo povređenih lica.

„Policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo su na terenu i po ovlašćenju dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo vrše uviđaj s ciljem utvrđivanja na koji način je došlo do navedenog oštećenja, kao i svih drugih okolnosti vezanih za ovaj događaj“, rekao je Hadžiabdić.

BONUS VIDEO: Pucnjava u gej klubu u Kolorado Springsu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar