Foto: EPA-EFE/NIC BOTHMA

Megan Markl bi mogla u predstojećom intervjuu sa Oprom, da otkrije insajderske detalje o svojoj navodnoj svađi sa vojvotkinjom od Kembridža, tvrde izveštaji, prenosi Dejli mejl.

PROČITAJTE JOŠ:

Milioni gledalaca iz 68 zemalja gledaće dvosatni specijal, kada ga CBS bude emitovao.

Na društvenim mrežama kruže brojni snimci najave intervjua, a u jednom od njih je Megan optužila „Firmu“ (kako kraljevska porodica sebe privatno naziva) za širenje laži o njoj i princu Hariju tokom njihovog boravka u Kensington palati.

Sada upućeni tvrdi da će Meganina „nuklearna opcija“ biti da navodno iznese detalje o svom odnosu sa Kejt Midlton. Ocenjuje se da ako to dogodi, da bi to moglo da nanese ogromnu štetu monarhiji.

Izvor blizak Opri je istakao da Megan ima samo lepe reči za vojvodu i vojvotkinju od Kembridža.

Istakli su da neće doći do raskola između dva domaćinstva, koje su svi nekada nazivala „Fabulozna četvorka“, prenosi Njujork post.

Glasine o zategnutim odnosima dva para često su se provlačile po medijima, čak je postojala i priča kako je Kejt rasplakana uoči Meganinog venčanja 2018. godine.

Međutim, sa druge strane izvor za San je rekao: „Ovo će biti Meganina nuklearna opcija“.

„Ako je odlučila da iskreno progovori o svojoj komunikaciji sa Kejt, šteta koja bi mogla da se nanese mornarhiji bi bila ogromna. Ona ima moć da razotkrije koliko su stvari zaista bile loše između nje, Harija, Vilijama i Kejt“, ističe izvor.

Ranije ove nedelje se pojavila informacija da je Megan navodno okrivila Kejt Midlton, Kamilu i princa Čarlsa zbog infomacija koje su iz palate curile o njoj.

Takođe po medijima su se provlačile i tvrdnje o optužbama na račun Megan Markl. Pisalo se da ju je bivše osoblje palate optužilo da ih je maltretirala.

Meganini advokati su negerili ove tvrdnje, istakavši da Bakingemska palata koristi priliku da širi lažne informacije o njoj.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar