Potraga za dvoje dece nakon jucerasnje teske saobracajne nesrece u kanjonu Tare na magistralnom putu Mojkovac - Pljevlja Foto:SZS Mojkovac

Ronioci regionalnog ronilačkog centra Bijela četvrti dan tragaju za dvogodišnjim dečakom koji je ispao iz vozila kada se pre nekoliko dana dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj su poginuli majka i jedno dete.

Jedno dete je transportovano u Klinički centar, a za dečakom se i dalje traga. U vozilu se nalazila majka sa troje dece.

Kako je za Dan kazao direktor Regionalnog ronilačkog cenrtra Bijela, Veselin Vesko Mijajlović, drugi tim ronilaca je još u kanjonu i čeka na povratnu informaciju od njih, pre nego današnju potragu privedu kraju.

Zbog mraka i vidljivosti, potrage se ovih dana završavaju u 17 časova, kako bi ekipe bezbedno izašle iz reke i opremu i čamce ispele van kanjona.

Pored ronilaca RCUD Bijela za nestalim dečakom targa i Vosjka Crne Gore, meštani i skiperi rafting kluba…

Podsećamo, u ovoj nesreći je stradala majka, dvadesetsedmogodišnja J.V., i devojčica, a jedno dete je izvučeno iz provalije sa povredama i prevezeno u bolnicu. Za trećim detetom se traga…

Telo djevojčice koja je ispala iz automobila, koji je sleteo u provaliju pronađeno je pre nekoliko dana oko tri kilometra od mesta udesa.

Ekipe koje učestvuju u pretaživanju terena i reke neće odustati sve dok imaju uslova za pretragu.

***

BONUS VIDEO: Troje stradalih u teškoj nesreći na Pančevačkom putu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar