Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Čini se da je Megan Markl promenila mišljenje o kraljevskim titulama za svoju decu nakon razgovora sa princezama Beatris i Evgenijom, tvrdi kraljevski stručnjak.

Prema rečima kraljevskog komentatora Nila Šona, vojvotkinja od Saseska je ranije zanemarivala važnost titula u kraljevskoj porodici.

Status „kraljevsko visočanstvo“ oduzet je princu Hariju i Megan Markl 2020. godine, nakon što su se povukli iz kraljevskog života, ali im je i dalje dozvoljeno da koriste titule vojvode i vojvotkinje od Saseksa.

Megan i princ Hari
Megan i princ Hari Foto:EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Deca ovog kraljevskog para, Arči i Lilibet, nemaju titule princa i princeze. Sada kada je njihov deda Čarls postao kralj, to bi moglo da se promeni.

Šon tvrdi da je Megan promenila mišljenje kada je videla koliko su titule bile korisne za princeze Evgeniju i Beatris, pa je vojvotkinja rešena da ih dobiju i njena deca.

Međutim, tokom njenog intervjua sa Oprom Vinfri u martu 2021. godine, izgledalo je da je Megan tu opciju odbacila.

Megan Markl i princ Hari
Megan Markl i princ Hari Foto:JULIAN SMITH / AFP / Profimedia

Tada je rekla: „Nisam vezana za svu veličanstvenost koja okružuje ove stvari“.

„Bila sam konobarica, glumica, princeza, vojvotkinja – uvek sam i dalje bila Megan, zar ne“, dodala je ona.

PROČITAJTE JOŠ:

„Bila sam jasna u tome ko sam, neizvesno od svih tih stvari, a najvažnija titula koju ću ikada imati je to što sam mama. Znam to“, navela je.

Nil ističe da su Megan i Hari veoma rešeni da se i dalje drže kraljevskih titula.

„Posle dugog razmišljanja, Megan je odlučila da su titule dobra stvar, ne samo za nju, već i za njenu decu“, naveo je.

„Megan se sprijateljila sa pricezama Beatris i Evgenijom. Nakon toga, shvatila je koliko su titule korisne kada se krećeš u pravim krugovima. To je razlog zašto želi da se drži tih titula“, naveo je.

Ove tvrdnje dolaze nakon tvrdnji da su titule koje Megan i Hari imaju ugrožene i da bi kralj Čarls III mogao da ih oduzme u znak odmazde zbog Harijevih memoara koji izlaze sledeće godine. Kraljevska palata nije komentarisala eventualno vraćanje titula Harijevoj deci.

BONUS VIDEO: Megan i Hari u Njujorku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar