Aleksa Bečić Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Manjinska vlada klasična je politička skalamerija koja će imati najkraći mandat u istoriji svih crnogorskih vlada i brzo otići tamo gde joj je mesto, poručio je lider Demokrata Aleksa Bečić.

Demokrate su u Bijeloj održale Drugu izbornu konvenciju Opštinske organizacije te partije, na kojoj je izabran novi sastav hercegnovskog odbora, koji broji 85 članova.

POGLEDAJTE JOŠ:

“Kada smo izabrali novi nezavisan i profesionalan Tužilački savet naše kolege iz URA-e i SNP-a su odabrali druge partnere. Odabrali su da se ‘bore protiv kriminala i korupcije’ sa onima koji su bili na njhovom spisku za mesta u Spužu. Primetili ste i one koji su nenadano i nenaviknuto od njih ćutali, koji su anestazirali javnost i ubjeđivali nas da samo treba srušiti vladu Zdravka Krivokapića i sve će biti super nakon toga. Isti su nas ubeđivali da je gospodin Joković pošten čovek koji sigurno neće izdati”, naglasio je Bečić, podsetivši na „časni, istorijski čin“ dve dojučerašnje odbornice SNP-a, koje su napustile tu partiju ne želeći, kako je kazao, da „učestvuju u političkoj prevari građana Crne Gore“.

Sve to, prema lideru Demokrata, govori da je u pitanju izdaja izborne volje građana.

“Hajde da ih pitamo onda ima li i jedan birač tih stranaka koji je 30. avgusta glasao za to da oni prave parlamentarnu većinu sa DPS- om , i da ministar spoljnih poslova u Vladi Crne Gore bude gospodin Ranko Krivokapić? Zato je to prekrajanje izborne volje, zato je to gaženje člana 2 Ustava Crne Gore, jer oni koji su izgubili na izborima i priznali poraz se vraćaju bez izbora na vlast”, naveo je Bečić, i dodao da je „ceo taj projekat koji stvaraju osuđen na propast“, prenose Vijesti.

BONUS VIDEO Abazović o sankcijama Rusiji, neozbiljnosti Krivokapića i problemu sa kvorumom

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar