Foto:Screenshot/Youtube/Casey Garcia

Teksašanka Kejsi Garsija (30) uhapšena je jer se pretvarala da je svoja ćerka Džuli (13) ceo školski dan. Na Jutjubu je objavila da je razlog tome to što je da dokaže koliko su američke škole nebezbedne.

PROČITAJTE JOŠ:

Garsija je nesmetano ušla u školu, pritom pozdravljajući osoblje škole, pa i direktora koji ju je pitao kako je.

„Izgledam li kao sedmakinja? Ne? Kul. Super“, komentarisala je u videu.

U videu je moguće videti kako ju učitelji prozivaju, a ona se uredno javlja te niko ništa ne posumnja. Jedina neugodna situacija bila je kad ju je učiteljica prozvala zbog korišćenja mobilnog telefona za vreme nastave. Garsija je na odmoru jela bez maske, no niko nije ništa komentarisao niti primetio, prenosi 24sata.hr.

Tek na zadnjem času je učiteljica shvatila da Garsija nije Džuli pa ju je poslala kod direktora. Video je postao viralan i Garsija je objavila popratni video u kojem se izvinjava školi i objašnjava kako joj je jedini cilj bio dokazati koliko su američke škole nesigurne i koliko malo pažnje pridaju bezbednosti svojih učenika.

Garsija je uhapšena na osnovu optužbi za nevlašćen pristup, ali i zbog saobraćajne kazne koju nije platila. Određena joj je kaucija od 7.908 američkih dolara.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar