Foto:El Paso Police Department

Amerikanka je optužena za ubistvo nakon što je upucala vozača Ubera za kojeg je mislila da ju je oteo, saopštila je policija iz pograničnog grada El Paso u Teksasu.

Fibi Kopas je verovala da je odvedena u Meksiko pa je zato upucala vozača Daniela Piedru Garciju, piše BBC. 52-godišnjak je preminuo u bolnici nakon što je nekoliko dana proveo na aparatima za održavanje života.

Dok je bila u automobilu, Kopas je videla saobraćajne znake na kojima je pisalo „Huarez, Meksiko“, navodi se u policijskim dokumentima.
Dva grada leže jedan pored drugog s obe strane američko-meksičke granice. Policijski dokumenti dalje objašnjavaju da je Kopas, nakon što je mislila da je oteta, izvadila pištolj iz svoje torbe i pucala vozaču u glavu, prenosi Index.hr.

PROČITAJTE JOŠ:

Automobil je zatim udario u barijere pre nego što se zaustavio. Kopas, koja je iz Kentakija ali je bila u poseti svom dečku – navodno je tada nazvala broj hitne pomoći, fotografisala vozača i poslala poruku svom dečku.

„Istraga ne potvrđuje da se dogodila otmica ili da je Piedra skrenuo s puta prema odredištu“, stoji u saopštenju policije El Pasa.

BONUS VIDEO: Snimak pucnjave u Nešvilu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar