Sud, presuda

Advokat Nikole Vušovića, kome se sudi kao pripadniku kriminalne grupe Vračarci, koja se tereti za tri likvidacije i nekoliko pokušaja ubistava, Luka Nikolić, u reagovanju na tekst Nove piše da navodi iz teksta "Na slobodi članovi bande koji su povezani sa opasnim kriminalcem iz Srbije: Jedan predvodi pobunu na Haitiju, poznat je pod nadimkom 'Roštilj' nisu tačni.

„Netačna je informacija da je Nikola Vušović u bilo kakvoj vezi sa osobama koje su osumnjičene i privedene zbog atentata na Žovenela Moiza, bivšeg predsednika Haitija.

Netačna je informacija da je Nikola Vušović deo grupe atentatora koja je izvršila ubistvo Žovenela Moiza, bivšeg predsednika Haitija.

Netačna je informacija da je Nikola Vušović uhapšen u Dominikanskoj Republici zajedno sa drugim osumnjičenima za ubistvo Žovenela Moiza, bivšeg predsednika Haitija.

Pročitajte još...

Netačna je informacija da je Nikola Vušović „volšebno nestao iz pritvora“ nakon što je navodno uhapšen sa drugim osumnjičenima za ubistvo predsednika Haitija.

Netačna je informacija da je bilo koja zemlja Nikoli Vušoviću pružila „ruku spasa“ i izvukla ga iz ekstradicionog pritvora“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar