Dritan Abazović Foto: Vlada Crne Gore

Što god bilo večeras na pregovorima, dajem vam reč da će URA voditi vlade Crne Gore na ovaj ili onaj način, kazao je lider GP URA i premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović na večerašnjoj konvenciji podgoričkog odbora GP URA.

Predsednik podgoričkog odbora Građanskog pokreta URA i odbornik u Skupštini glavnog grada, Luka Rakčević, nosilac je liste te partije na predstojećim lokalnim izborima u Podgorici, koja nosi naziv “Pravo na grad”.

Abazović je obraćanje započeo rečima “dobro veče gradonačelniče glavnog grada Luka Rakčeviću”.

“Mi se u Podgorici ne borimo protiv Ivana Vukovića i DPS-a. Mi se u Podgorici borimo protiv organizovanog kriminala. Šef njihovog izbornog štaba je Ubović iz Bemax-a. Njega treba pobediti na ove izbore”, rekao je on.

Kaže da je “lako davati donacije” koje, dodaje, poštuje i ceni.

“Ali je još lakše uzimati na tone kubika šljunka iz naših reka, preko naših para i onda izigravati dobrotvore. E toga više biti neće”, poručio je Abazović.

Smatra da je “Luka Rakčević čovek na kome će ležati budućnost političke scene”.

“Funkcija koju će preuzeti 24. oktobra biće samo uvertira za stvari koje će da donese Crnoj Gori. Ne postoji u Crnoj Gori veći politički talenat”, rekao je Abazović govoreći o Rakčeviću.

“Dajte parlamentarne izbore da politički umre DPS u celoj Crnoj Gori. Da politički umre konačno Milo Đukanović i da na kraju odgovaraju za svoja nepočinstva. Dajte izbore u celoj Crnoj Gori”, kazao je premijer u tehničkom mandatu.

Što god bilo večeras na pregovorima, Abazović poručuje – “dajem vam reč da će URA voditi vlade Crne Gore na ovaj ili onaj način”.

“I dati ključni doprinos da se naša zemlja što pre nađe u EU”, ističe Abazović.

Prema njegovim rečima, i ako “misle da su posle 100 dana prekinuli let Vlade koja je trebala da pravdu iznese do kraja”, Abazović poručuje ” pravdu neće zaustaviti”.

“Ruka pravde stići će ih uskoro… I onda neka se svi politički subjekti takmiče u dobrim idejama”, poručuje Abazović.

BONUS VIDEO: Dritan Abazović opleo po Nenadu Čanku: Taj će sve da uradi za 500 evra

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar