Očekujem da Srbija isporuči Svetozara Marovića
Foto: Nova.rs/video

Nije uhapšen bilo ko nego desna ruka Milivoja Katnića, rekao je danas crnogorski premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović.

Abzović je tokom otvaranja puta Pljevlja-Mihailovica pozdravio jutrošnje hapšenje specijalnog tužioca Saša Čađenovića, pišu Vijesti.

„Nakon Vesne Medenice, stigosmo i do Čađenovića. Za one koji se nadaju da će da ih zaobiđe ruka pravde nade su sve manje. Nastavljamo agendu borbe protiv kriminala i korupcije“, rekao je Abazović.

Pročitajte još:

Kaže da ne zna na koji način da komentarišem ovo hapšenje, a da ispadnem korektan.

„Možda i dalje postoji neki blagi skeptizam kod građana, ali sve što je rečeno i obećano iz dana u dan se dešava. Pozdavljam akciju Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) i Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO), a razlika između ovog jutros i drugih hapšenja jeste da imamo konačno ljude iz iste institucije prema kojem se sprovodi zakon“, istakao je Abazović

Poručio da – ili ćemo imati pravnu državu li ništa.

„A, ja sam siguran u pobedu pravne države i verujem da je Crna Gora na dobrom putu da isporukom rezultata to demonstrira i ubedi međunardnu zajednicu da smo na pravnom putu“, naveo je Abazović.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar