Foto:Screenshot/Youtube/YouTube/Vijesti/Online/Gradjanski pokret URA/termin i paguar

Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović izjavio je danas da je vlasnik firme za trgovinu građevinskim materijalom "Cerovo" Goran Đurović bio "odličan kandidat za ministra odbrane" Crne Gore.

Đurović koji važi za biznismena bliskog URA, u petak je izjavio je prihvatio da bude ministar odbrane, ali da ga je mandatar Zdravko Krivokapić deset minuta pre jučerašnje konferencije za medije na kojoj je predstavio kandidate za članove nove vlade, obavestio da „mora“ za to mesto da predloži profesorku Oliveru Injac što je za medije bilo iznenađenje.

Đurović je naveo da njegove tvrdnje o tome da je bio predložen za kandidata za ministra, može potvrditi Abazović koji je bio na sastanku kada ga je „Krivokapić ubeđivao“ da prihvati taj resor.

Abazović je danas na Tviteru napisao da je Đurović „vrhunski menadžer, humanista, pacifista, čovek velikog znanja s velikim osećajem za razumevanje drugih“ što su „karakteristike ljudi najviše potrebnih Crnoj Gori“.

Pročitajte još:

Abazović, koji je kandidat za potpredsednika buduće vlade, ipak je čestitao profesorki Injac kandidaturu za ministarku odbrane, navodeći da mu je njen profesionalni rad dobro poznat, te očekuje da će imati „uspešnu i blagotvornu saradnju“.

Vođa URA je ponovio da je najvažnije da se „demontira korumpirani režim“ i da počne rad „u interesu svih građana Crne Gore“.

Nova vlada bi trebalo da bude izabrana u utorak, 2. decembra.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar