Hitna pomoc
Hitna pomoć Foto:BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas u Subotici, oko 16.40 sati, na raskrsnici kod Nove opštine, povređeno je više osoba kada se automobil zakucao i oborio semafor, koji je pao na prolaznike.

Putinici u automobilu su zadobili lakše telesne povrede, a povređeno je i jedno dete, javlja Subotica.com.

Svi povređeni su zbrinuti u bolnici.

Kako saznaje portal sa lica mesta, crveni „citoren C3“, koji je dolazio Senćanskim putem desetak metara pred semafor postepeno je, krećući se normalnom brzinom, počeo da silazi sa puta na pešačku stazu i udario je direktno u veliki semafor sa verikalnim i horizonatalnim svetlima.

Od siline udarca semafor se urušio i jednim delom pao na saobraćajnicu, drugim na pešačku stazu. Tom prilikom povređen je mlađi dečak koji je zadobio teške telesne povrede opasne po život.

U vozilu koje je sletelo sa puta su se pored vozača nalazile još dve starije osobe, svi su kako saznaju lakše povređeni. Detetu je u pomoć pritekla sugrađanka koja ga je pomerila sa ulice. Hitna pomoć je vrlo brzo došla i prvo odvezla dete, a onda su i druga sanitetska vozila počela sa zbrinjavanjem ostalih povređenih.

Svi su i transportovani na dalje saniranje povreda u bolnicu.

Kako nezvanično saznaje portal, vozilom koje je izazvalo saobraćajnu nezgodu upravljao je 85-godišnjak, i sumnja se da mu je pozlilo tokom vožnje. Protiv vozača će biti podneta prijava za krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar