Frontmen Partibrejkersa, muzičar i pesnik Zoran Kostić Cane napustio je večeras emisiju "Utisak nedelje", bez objašnjenja šta je konkretan razlog.

„Hvala što ste došli večeras ovde, iako me ne čujete“, rekla je voditelja Olja Bećković, nakon predstavljanja Kostića među večerašnjim gostima.

„Stvarno, čitam ti sa usana, kao da pričamo pred svima u poverenju“, odgovorio je Kostić Cane, na šta je Bećković odgovorila da „pričaju u poverenju“.

Olja Bećković, Petar Janjatović, Filip Ejdus, Zoran Kostić Cane u emisiji Utisak nedelje Foto:Nova

Kostić je uzvratio Bećković da „može da se titluje“.

Voditeljka je ponudila Kostiću da pređe da sedi na stolici koja je bliža njoj, kako bi je bolje čuo ili da „kupi apart za slušanje“, na šta je on odgovorio da ga Bećković „napreže već“ i da „počnu da pričaju normalno“.

Pročitajte još

„Pa možete vi da se prebacite ovde (pokazujući na stolicu koja je bila bliža njoj). Da pričamo normalno je da vi počnete da se ponašate normalno i da ne vičete na nas od početka“, izjavila je Bećković.

„Šta?“, kratko je izjavio Kostić.

Olja Bećković, Petar Janjatović, Filip Ejdus u emisiji Utisak nedelje Foto:Nova

Nakon tog razgovora usledile su reklame, nakon kojih Kostić Cane više nije bio u studiju.

„Zoran Kostić Cane je napustio emisiju. Najiskrenije ne znam zašto je otišao i verujem da će biti prilike da nam on odgovori na to pitanje“, rekla je nakon toga voditeljka Olja Bećković.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare