Marinika Tepic
Marinika Tepić Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Zaposlene u javnom sektoru u Jagodini, podnele su Osnovnom javnom tužilaštvu u Jagodini 393 krivčne prijave protiv Marinike Tepić, navodi se u saopštenju koje je poslao kabinet Grada Jagodine. U prijavi koju su dostavili piše da je Marinika Tepić tužena zbog postojanja osnovane sumnje da je ista putem sredstava javnog informisanja izvršila krivično delo „Izazivanje panike i nereda“, član 343. stav 2. Krivičnog zakonika Republike Srbije.

U saopštenju se navodi da u krivičnoj prijavi stoji da je „Okrivljena dana 11. 04. 2021. godine gostovala u emisiji „Utisak nedelje“ na televiziji „NovaS“ i tokom jednog od svojih izlaganja izrekla sledeće : „moj angažman ubuduće evo upravo iz Jagodine, ono što sam odlazeći iz Jagodine čula, grada mraka, sile i tame jeste da gotovo svaka žena u Jagodini, koja želi da se zaposli u javnom sektoru ili je već zaposlena preko veze, dobija obavezno telefon za druženje, pa nakon tog druženja, ako se dobro druži može da se zaposli. Da postoje tačno jedinice stambene, objekti, zgrade, koji tome služe i to ću istraživati u narednom periodu“.

Navodi se da je krivičnu prijavu predala pomoćnik gradonačelnika Jagodine Marija Jovanović u pratnji advokata Dragana Alempijevića.

„Mi smo podnele krivičnu prijavu protiv Marinike Tepić zato što je u sredstvima informisanja na najogavniji i najstrašniji mogući način uvredila sve žene Jagodine. 393 žene zaposlene u javnom sektoru u Jagodini podnele su krivičnu prijavu protiv Marinike Tepić, jer prosto ne možemo da verujemo da jedna žena može na tako ogavan i surov način da uvredi sve žene zaposlene u javnom sektoru u Jagodini. Veliko je interesovanje žena u Jagodini zato što smo uvređene i ogorčene, ne samo mi nego i naše porodice, očevi, muževi, braća, sinovi, unuci, jer veće uvrede nismo mogli da doživimo od onih koje je izrekla Marinika Tepić“, izjavila je Marija Jovanović po izlasku iz Osnovnog javnog tužilaštva u Jagodini, navodi se u saopštenju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare