Foto: Twitter/Patogeni puding

Marijanu Rističeviću, narodnom poslaniku iz redova Srpske napredne stranke, nepoznata žena na video-snimku koji se širi društvenim mrežama poručila je da će vladajućoj partiji doći kraj kada padne Aleksandar Vučić, kao i da će im "sve što su pokrali biti oduzeto".

Kako se vidi na snimku objavljenom na društvenoj mreži Tviter, nepoznata žena snima Rističevića koji sedi u automobilu, dok mu govori da će doći kraj „naprednjačko-mafijaškom narko kartelu“.

„Sve što ste pokrali od ovog srpskog naroda biće Vam oduzeto, nemojte da mislite da će sve ono što ste Vi predali svojoj familiji, porodici i prijateljima moći da ostane“, kaže nepoznata žena.

Ona dalje kaže, Rističević je „jedna nula“.

PROČITAJTE JOŠ

„Vi ste nula i naprednjačko-mafijaški narko kartel će da padne kada predsednik naprednjačko-mafijaškog narko kartela, velikoizdajnik s Andrićevog venca bude pao, jer nemate politiku, nemate ništa. Vi samo znate da pljačkate, samo znate da lažete, da kradete i cela Vaša politika se sastoji od toga da veličate naprednjačko-mafijaški narko kartel“, rekla je žena.

Ona je dodala da je Rističević „pokrao ovaj narod i Srbiju“.

„Pokrao si moju domovinu i otadžbinu, ali da znaš da će i tome doći kraj“, čuje se na kraju snimka, a potom Rističević podiže prozor automobila i odlazi.

Inače, tokom jednog minuta, koliko traje objavljeni video, Rističević nije rekao nijednu reč. Iako se čuje mrmljanje, on nije ni pokušao da odgovori ženi.

BONUS VIDEO Ćuta se žali da ga seksualno uznemiravanju Atlagić i Rističević

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare