Nebojsa Zelenovic
Nebojša Zelenović Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Lider Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović kaže da se "slobodoumni građani Šapca danas zgražavaju nad poltronstvom šabačkih naprednjaka koji su u centru grada postavili baner "Živeo Aleksandar Vučić". Tako je, smatra on ovaj grad prestao da liči na Čivijašku republiku, a obezbedio sve uslove da se u njemu organizuju Dani Severne Koreje.

„Slobodoumni građani Šapca danas se zgražavaju nad poltronstvom šabačkih naprednjaka koji su u centru grada postavili baner „živeo Aleksandar Vučić“. Predsedniku želimo dug život, ali bojimo se da će pod okupacijom naprednjaka sloboda Šapčana biti kratkog veka. Za samo godinu dana došli smo od bilborda na kom piše „slobodno odlučujte o svom novcu“ do banera kojim nam se poručuje da svi moramo da mislimo isto i slepo verujemo odlukama vođe“, napisao je Zelenović i dodao:

„Tako je naš slobodarski grad u septembru prestao da liči na Čivijašku Republiku a obezbedio sve uslove da se u njemu organizuju Dani Severne Koreje. Jedno ostaje isto – ulazite na sopstvenu odgovornost. Na dan srpskog jedinstva svi mi, slobodnomisleći građani Šapca, moramo da budemo jedinstveni u tome da želimo pristojan i dostojanstven život u gradu u kom imamo pravo slobodno da odlučujemo, u kom svako ima pravo da se leči, da zarađuje više od posla kojim se bavi i gde će deca zdravo i bezbrižno odrastati“.

OD ČIVIJAŠKE REPUBLIKE DO SEVERNE KOREJESlobodoumni građani Šapca danas se zgražavaju nad poltronstvom šabačkih…

Posted by Nebojša Zelenović – Šabac on Wednesday, September 15, 2021

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare