"Zaista bih voleo da izveštaj iz Šapca mogu da počnem sa temama koje se tiču grejanja i sadnje drveća, ali kod nas već dugo traje izborni proces za šta odgovornost snosi isključivo SNS i veliki broj kriminalaca koje su angažovali. Naravno da ne priznajemo takav izborni rezultat, jer oni leže na činjenici da su potpuno porušili izbornu volju građana i ustavni poredak koji se zasniva na slobodno izraženoj volji građana, za šta imamo mnogo dokaza", rekao je Nebojša Zelenović, gradonačelnik Šapca i nosilac liste "Šabac je naš" uključujući se u jutarnji program NOVA S "Probudi se".

Ima li kraja izborima u Šapcu – Srpska napredna stranka je treći put proglasila pobedu u tom gradu. Štab Nebojše Zelenovića tvrdi da su i ovaj put glasanje obeležile brojne nepravilnosti. Prema rezultatima SNS ta stranka je pobedila na svih pet biračkih mesta – ima 37, od 69 odbornika.

Na pitanje priznaje li takav rezultat, Nebojša Zelenović, gradonačelnik Šapca i nosilac liste „Šabac je naš“ kaže – „naravno da ne“.

I sada se, kaže, desio isti scenario kao i prva dva puta – kriminalci u džipvima, javno glasanje, davanje novca za glasanje… To su sve neregularnosti koje su, podseća, dovele da se izbori ponavljaju i prethodna dva puta.

„Ono što je za građane važno je da Grad Šabac nesmetano funkcioniše, imamo dovoljno novca u budžetu – nešto malo manje od 200 miliona dinara ima danas na budžetu grada Šapca“, navodi Zelenović.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar