Kopredsednik stranke Zajedno Nebojša Zelenović rekao je danas da će opozicija okupljena oko "Srbija protiv nasilja", formirati Vladu koja će obezbediti normalan život.

Ispred Narodne Skupštine u Beogradu, danas je zvanično potpisan koalicioni sporazum stranaka koje će činiti listu „Srbija protiv nasilja“ čime je započeta i zvanična borba ovog dela opozicije za pobedu na predstojećim izborima.

„Vreme je da naše društvo izađe iz neizvesnosti koju nam nameće režim već duže od 10 godina. Zajednički izlazak na izbore liste Srbija protiv nasilja je samo jedan od koraka koji ćemo zajedno učiniti kako bismo 17. decembra pobedili na izborima i konačno doneli izvesnost našim građanima“, rekao je Zelenović nakon potpisivanja sporazuma.

On je dodao da će „Srbija protiv nasilja“ formirati novu Vladu koja će obezbediti normalan život.

Pročitajte još

„Plate i penzije od kojih može da se živi, razvoj privrede i poljoprivrede koje služe boljitku društva a ne pojedinaca, zdravstvo i obrazovanje koji su svima dostupni. Konačno, nova Vlada koju će napraviti Srbija protiv nasilja će stati na kraj nasilju u našem društvu zbog čega smo se inicijalno i okupili“, izjavio je Zelenović.

Potpisnici sporazuma su: Demokratska stranka, Ekološki ustanak, Zeleno levi front, Zajedno, Narodni pokret Srbije, Novo lice Srbije, Pokret slobodnih građana, Rumunska partija, Stranka slobode i pravde i Srbija centar.

BONUS VIDEO Izbori i autsajderi: Uz SNS potpise i kutije stiglo i objašnjenje saradnje s radikalima i etiketiranje opozicije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare