Nebojša Zelenović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Predsednik stranke Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović ocenio je da postoji opasnost da međustranački dijalog propadne, ali da, kako je naglasio, "ne bismo sedeli skrštenih ruku i čekali da se upravo to desi, treba da uradimo ono što je sada u našim rukama", pozivajući na održavanje predizbora u opoziciji.

„Siguran sam da  su predizbori put da većinska Srbija, koja želi normalan život, dodje do kandidata koji će se suprotstaviti režimu. Kampanju i same predizbore treba da organizujemo paralelno sa pregovorima“, rekao je Zelenović za današnji list Danas.

Pročitajte još...

Kako je naveo, „to bi potpuno promenilo atmosferu u kojoj se borimo za slobodne i poštene izbore i dalo bi snagu u borbi protiv poličke hajdučije“.

On je odrečno odgovorio na pitanje da li to što bi opozicija izabrala svoje kandidate na predizborima znači da bi izašla na naredne izbore bez obzira na uslove u kojima se oni odvijaju i kako god se završi predstojeći međustranački dijalog.

„Ne, biramo najbolje ljude, koji mogu da izađu na crtu lošoj vlasti, čak i u vaninstitucionalnoj borbi“, rekao je Zelenović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare