Biljana Stojković, Nebojša Zelenović i Aleksandar Jovanvić Ćuta Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Stranka Zajedno osudila je večeras Srpski telegraf zbog teksta o ocu poslanika Zeleno-levog kluba u Skupštini Srbije Radomiru Lazoviću. Ova stranka je istakla da je Srpski telegraf "na krajnje neprimeren i gnusan način pisao o ocu poslanika Lazovića".

„Najoštrije osuđujemo sraman tekst kojim je tabloidno glasilo pokušalo da diskredituje i osramoti našeg koalicionog partnera Radomira Lazovića. Najoštrije osuđujemo sramno i neprofesionalno postupanje Srpskog Telegrafa“, navela je stranka Zajedno.

Ova stranka je istakla da se „prorežimski tabloidi, bez trunke etike i poštovanja kodeksa, na najskandaloznije i najsramnije načine obračunavaju sa neistomišljenicima vladajuće grupe“.

„Povezivanjem bez ikakvih osnova i dokaza sa osumnjičenima za najteža krivična dela i sramnim etiketiranjem porodice, upravo prorežimska tabloidna glasila crtaju metu na čelu narodnom poslaniku, koji u skupštinskoj klupi predstavlja istinski glas građana. Žalosno je što vlast i tabloidna glasila na ovakve načine pokušavaju da narušite ugled svakom ko slobodno govori i misli svojom glavom“, navela je stranka Zajedno.

„Ono što nas jako brine je sama pomisao na to šta su sve spremni da urade vlast i njihovi tabloidi, nakon ovakvih tekstova. Pokušaj da se gospodin Lazović i njegova porodica izvrgnu ruglu i sramoti očajnički su potezi onih koji, kako iz skupštinskih klupa, tako i preko tabloidnih glasila, pokušavaju da diskredituju svoje političke protivnike, koji ukazuju na sve gori odnos vlasti prema državi i njenim građanima.“

U saopštenju je ova stranka još jednom pružila podrški Radomiru Lazoviću.

Podsetimo, Srpski telegraf danas je na naslovnoj strani objavio tekst u kom je na krajnje neprimeren način napisao da „Radomir Lazović krije da mu je pokojni otac osuđeni silovatelj“.

Lazović je ranije za N1 rekao da je napada bilo i ranije, ali da je ponovo pomerena granica.

BONUS VIDEO – Radomir Lazović govorom razljutio naprednjake: Pre vas potop posle vas blagostanje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar