Zajedno i Ne davimo Beograd: Sa Vučićem nema o čemu da se razgovara

Politika 10. jul 202219:48
Podeli:
koalicija Moramo
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Uprkos podeli na dva poslanička kluba, u koaliciji Moramo jedinstveni su po pitanju odlaska na konsultacije kod predsednika Srbije, koje počinju u četvrtak, 14.jula. I Zajedno, ali i Ne davimo Beograd smatraju da sa Vučićem nema o čemu da se razgovara.

Nebojša Zelenović, kopredsednik organizacije Zajedno poručuje da njegova organizacija ovoga puta nema većinu u parlamentu, ne može da predloži mandatara i da zato nema potrebe da se ide na konsultacije.

Njegova koleginica Biljana Stojković, kopredsednica “Zajedno“, napominje da ne zna kako bi razgovarala sa osobom kojoj ne veruje baš ništa i koju duboko prezire zbog nemorala koji je usadio u srž našeg društva i potpunog uništavanja države, prava i pravde.

I Radomir Lazović, budući šef poslaničkog kluba Ne davimo Beograd, koji je i bio deo zajedničke koalicije Moramo, kaže da sastanci i razgovori sa Vučićem treba da se vode jedino ako su deo institucionalnih procesa i protokola.

“Nikakve dogovore van toga sa njim nećemo voditi, niti se odazivati na sastanke koji nisu deo zvaničnih tokova. Smatramo da je zaista loše po naše društvo da se bilo koja opoziciona stranka odluči na koketiranje sa SNS i SPS i bićemo i režimu i njihovim saradnicima najljuća opozicija “, napominje Lazović.

BONUS VIDEO: Biljana Stojković o štednji u državnim vilama i postizbornoj melanholiji

Komentari

Vaš komentar